Wolfoxer Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Kumpel powiedział mi o programie do tworzenia gier planszowych, gdzie ponoć wybiera się rodzaj gry np. szachy i miał mi wysłać adres skąd to ściągnąć na e-mail ale jakiś maila nie dostałem, jego instalator zajmuje ponoć 33mb a sam program 124mb. Czy ktoś o tym słyszał czy sie kumpel ze mnie nabija? Prosze o szybką odpowiedź (jutro moge sam wypytać i zwyzywać kumpla :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Raczej nie ma czegos takiego. A poza tym po co ci to skoro lepsze efekty uzyskasz w GM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 4 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 @UP Bo mi sie nie chce programować szachów w GM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Jesli ci sie nie chce to raczej wielkim programista nie bedziesz :] @pietrus: Ale gry chce tworzyc wiec mozna powiedziec ze jest mini programista =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 A może on nie chce być programisŧą? ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 4 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 No cóż, małe jest piękne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 4 Października 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Uważam, że koleś Cię wkręca. Pierwsze słysze o takim programie, a widziałem już dużo edytorów. Marmot ma gdzieś listę z aagm, którą mu pomagałem zaktualizować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Skoro o szachach mowa... W gm to możliwe ale super, mega, extra trudne. Co do tego programu: poszukaj w google, chociaż wydaje mi się, że cię oszukuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 @Ranmus: Na tej liście poza różnymi odmianami Basica, Game Makerem i programami Clickteamu, to tam nic nie było :P . Swoją drogą, jak już mowa o czymś takim, to Avalon kiedyś wydał taki program, że się wstawiało tylko grafikę i już się miało własną grę :] . Nawet na wp.pl był konkurs z 3 lata temu związany z tym programem :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 5 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 @UP Ale to ponoć nie jest program że samą grafe wstawiasz tylko można robić własne figury, zapory a ponoć nawet trójkąt bermudzki (chyba wiecie co to) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 @Marmot & Ranmus: Dajcie linka do tej listy clicków :) Przydalaby sie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Poszukam jej :P . Tylko przeszukanie 5 płyt DVD a na nich artykułu z 8MB bazy mysql nie będzie łatwe :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 zillion of games Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 21 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 A masz pełną wersje? Jak masz to mi wyslij na wolfo1@tlen.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Ściągnij sobie demo. Można kupić pełną wersję. Widziałem ją też na ośle (a właściwie na mule), ale to już nielegalne. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 21 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 A to na pewno do robienia gier? Czy to może tylko zbiór gier....? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Z tego co tam wyczytałem na szybkości, to do robienia. Zillions of Games uses a revolutionary "universal gaming engine" technology that allows it to play nearly any abstract board game or puzzle in the world. This makes it infinitely expandable. With the full version you can script your own newly-invented game rules, share your games with friends, and download new games from the web. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 sciagnij to demo, a nie sie pytaj ciagle ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 21 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Jeżeli dobrze tłumacze ten tekst co Patrysław zapodał żeby ustalać własne reguły jakiejś gry trza mieć full version'ke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Sprawdź sam, nikt tego za ciebie nie zrobi. Demo zajmuje 17 MB - nie jest to chyba aż tak dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 chcesz robic gre, a nawet nie wysilisz sie, zeby to sciagnac. nie wroze Ci sukcesu <.< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi