Matthew Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 https://gmclan.org/up1096_4_Klocki.html Trochę błędów w kodzie ale da się grać. Zbij wszystkie cegiełki z najmniejszą ilością kliknięć. R - restart planszy M - edytor map Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 1 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 !? Czego nie komentujecie!? Nie "czego" tylko "dlaczego" albo "czemu". Patrysław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio_trek Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 sredniawa ;) troszke denerwujace jest ten efekt rozproszenia jak sie na klocka kilknie lae to tylko moje odczucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 1 Października 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Ja nie przepadam ze tego typu grą, ale może być. Jedynie troszkę za ciemne kolory, dorobiłbyś także ładne tło, napisy, menu gry i dźwięki, bo wygląda to jakbyś pokazywał alpha demo nadchodzącej gry. Poza tym wolę, że do zniknicięcia klocków potrzebne są minimum 2 tego samego typu a nie 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 1 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Może dorobię :P Przynajmniej dwa? hmm... to nie jest takie trudne... ale właśnie dlatego dodałem "kliknięcia" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Gra jakoś nie przypadła mi do gustu. Moze dlatego, ze nie ciągnie mnie do klikania w klocki :P Patrysław ja się tam nie znam, ale czemu się chyba też nie mówi :P Tylko "dlaczego". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi