kriso99 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Hejka co zrobić aby zaczęła mi działać obsługa pada w androidzie. Mam zrobione na kompie i działa wyśmienicie, natomiast na androidzie ni hu hu. wiem ze sie da bo Uzjelowe Space Grinder obsługuje mi pada, pytanie jak on to zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 NIE WIEM NA 100% Z tego co wiem to musisz zintegrować Pada z Sixaxis (płatna aplikacja) i wtedy działa. Przynajmniej tak mają działać Pady z PS3 Najlepiej jeśli się nie mylę - Pad na Bluetooth Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 30 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 NIE WIEM NA 100% Z tego co wiem to musisz zintegrować Pada z Sixaxis (płatna aplikacja) i wtedy działa. Przynajmniej tak mają działać Pady z PS3 Najlepiej jeśli się nie mylę - Pad na Bluetooth Fervi mylisz sie na tym samym tablecie dziala mi JOYSTICK(zwykly chinski pad o kompa na usb) w grze Uzjela natomiast na moim projekcie na pc dziala, na androidzie nie dziala,nie musze chyba mowic ze o ten sam pad chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Ogólnie nie zawsze działa Pad od komputera na Androidzie - u mnie nie działał (mimo zewnętrznego zasilania USB). Warto zobaczyć na wszelki wielki Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 30 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 w grze Uzjela tez na anroida jakims cudem moge sterowac padem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Ach sorry - myślałem, że gadamy o innej osobie Jeszcze raz sorry Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 30 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 spoko, Uzjel powiedział ze nic takiego nie robił, mozliwe ze we wczesnych wersjach gm sam sobie emulował pada.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi