Gibki Kaktus Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Z kolegą chcemy zagrać w borderlandsa na multi, ale nie możemy, bo GameSpy już nie działa. Jak możemy zagrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amaterasu Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Koledzy grali ze sobą w Borderlandsa przez Hamachi, nie znam szczegółów, ale jest to możliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Odpowiedź jest prosta Hamachi/Tunngle. :) Początkowo też wybrałem hamachi, ale borderlands nie wyszukiwał serwera kolegi, jak na tunngle wbiłem na czyjś serwer, widziałem w borderlandsie serwery innych osób, tak jak i mojego kolegi. Gwarancji 100% nie ma, zawsze może pojawić się jakiś problem, ale raczej zagrasz. Wiele gier w trybie multi działało mi na Tunngle, a na hamaku raczej rzadziej. Ja akurat nie mam dostępu do router'a więc nie moge sobie odblokować portów, a co za tym idzie Tunngle to dla mnie dobre rozwiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi