LionX Dagger Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 witam zastawia mnie przedstawiony motyw na tych okładkach kto go pierwszy zastosował? Czy jest to wzorowane na jakimś obrazie? Wiem że Evil Dead jest kultowym filmem i jeśli chodzi o przedstawione gry to prawdopodobnie wzorowały się na okładce z Evil Dead zastanawia mnie jednak czy okładka Evil Dead nie była wzorowana na czymś innym ciekawi mnie źródło tego motywu który po dziś dzień jest stosowany (opening adventure time) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Jest od zajechania motywów które nie mają źródła tylko tak po prostu zaczely byc uzywane, wiec moze zadne z powyzszych nie bylo na sobie wzorowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Jest od zajechania motywów które nie mają źródła tylko tak po prostu zaczely byc uzywane, wiec moze zadne z powyzszych nie bylo na sobie wzorowane. może tak, może nie dlatego pytam jakby ktoś wiedział coś więcej na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smartboy Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 W sumie motyw jak motyw.Jest bohater na pierwszym planie,jakieś tło i inne osoby na drugim planie.Chyba po to taki zamysł,żeby pokazać wyższość jednostki.W wielu grach jest bohater z przodu,dla mnie to całkiem normalne. :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 23 Marca 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Możliwe, że korzenie sięgają dużo głębiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Też chciałem to wstawić, ale myślę że to jednak daleko idąca interpretacja i chyba to nie ma nic ze sobą wspólnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi