tomekk1410 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Tytuł:SpaceShooter Gatunek:SpaceShooter Opis:Jak to w space shooter-ach lecimy i strzelamy na oślep do wszystkiego co się rusza. :sp_ike: Download:SpaceShooter Rozmiar pliku:3 MB Autorzy: Programowanie:tomekk1410 Fabuła:tomekk1410 Grafika:tomekk1410 Muzyka:www.findsounds.com Screeny: http://www.gmclan.org/uploader/5710/2.png http://www.gmclan.org/uploader/5710/1.png Sterowanie: strzałki, spacja, Ctrl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielus Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Jak się zejdzie szybko do 0 strzałów kolejne strzały czesto się nie pokazują( statki wybuchaja ale laser sie nie pojawia ) Miałem też wrażenie że prare razy przeciwnicy wybuchli bez powodu. I na koniec bonus który pokazał sie po utracie zycia(pierwszego): ERROR in action number 2 of Step Event for object laser_player: Error in code at line 1: x=ship_player.x; ^ at position 15: Unknown variable x czyli nie masz zabezpieczenia przed trzymaniem spacji kiedy statek zostaje zniszczony, co powoduje ze laser nie wie gdzie ma sie pojawiwać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 na drugim levelu skończyły mi się naboje i nie mogłem już nic zrobić :P musiałem umrzeć specjalnie Jak lasera jest tylko "jeden" i przytrzyma się spacje, to laser dziwnie się zachowuje. Grałem 10 minut temu, a jeszcze mnie oczy bolą XD Nie za bardzo rozumiem ideę lecących kamieni w kosmosie PS: okej, to asteroidy, ale ufo też strzela kamieniami :c e: Dodaj może inne typy przeciwników/ nowe bronie to będzie fajniej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi