Dawidox123 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Witajcie ! Zacząłem od niedawna tworzyć platformową grę w GM i mam do was pytanie mianowicie w poradniku pisze ,,W naszym obiekcie dodajmy nowe wydarzenie ( event ) create i wpiszmy kod" Wszystko fajnie tylko nie mam gdzie wpisać tego kodu, nic nie wyświetla mi się ani nigdzie nie ma miejsca do wpisania, tak samo mamy w FAQ :,,Następnie robimy obiekt hero, któremu w "step" wklejamy kod:" Ekstra tylko, że jak kliknę ,,step" to tworzy mi się event i mogę co najwyżej przeciągać z prawej str różne kwadraciki , te od danych funkcji. Jeżeli robię je w Scripts to KAŻDA linijka jest błędna... Dlaczego tak się dzieje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 zakładka control, execute code Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidox123 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Dziękuje Ci bardzo ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi