bot Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 JAK W TEMACIE POTRZEBUJE COŚ TAKIEGO RZE MORZNA SIĘ DOŁANCZAĆ ZE 50 GOSTKÓW Z MORZLIWOŚCIĄ GRANIA I CZEKANIA NA GOŚCI JEDNOCZEŚNIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 spoko (nie kasujcie ulomnego posta w ulomnym temacie, przecie wlasnie o to chodzi), ja tez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bot Opublikowano 14 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 a pomorzesz mi bo mam te gry i win 98,xp i linuxa ale zawsze zapominam o najwarzniejszym w tym przypadku to losowy start i zmodyfikowany mplayer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Wystarczy poszukać, jest pełno klientów tych gier obsługujących multi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bot Opublikowano 14 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 chodzi mi o zrobienie gry a nie dołączenie sie do gry w doom,a ale pogadamy na temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 (niestety, dolny śląsk.) ROTFL, calkiem padlo ci na mozg? ten temat jest to wywalenia, glupiejesz totalnie ~~ jak chcesz robic gre "gta:sa+final fantasy+the sims" to jedziesz, nie czepiasz sie innych bo i tak nikt ci nie pomoŻe.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi