Chudy22 Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Witam, chcialbym zrobic cos takiego, aby jesli moj gracz kliknal lpm na kolesiu mogl dopiero wtedy po kliknieciu np 1 zmienic spritea na innego.... Mam nadzieje ze mnie zrozumieliscie ;) Z gory dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 W even daj mouse->left pressed i w action klocek chenge the sptite albo chnge the object. Jak chcesz w kodzie to napisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy22 Opublikowano 11 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 dziki juz za to ;) ale jak moglbys dac w kodzie to daj :):):) nie za bardzo lubie klocki albo juz nie musisz wszystko dziala dzieki heh sorki a jeszcze jedno pytanie....... :) Jesli chcialbym zrobic tak ze dopiero po tym jak klikne na kolesia bede mogl wlasnie np 1 wybrac spritea Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 if (left_pressed) then //nie jestem tego pewien :P { sprite_index // = i jaki objekt } ale nie pamietam czy cos takiego mozze byc PROSZE MNIE POPRAWIC :P Wlasnie pisalem to i zobaczylem to pytanie ale nie wiem jak to zrobic cos z tym chyba if lpm=true then { if keyboard_check(vk_enter) then //dalem dla przykaldu enter {sprite_index}//= i jakis objekt } ale to tak sie bawilem :P (ale musisz lpm jak zmienna zrobic) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobik Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Pytanie pdobne choć trohe inne skożystam z tematu a więc ja chciałbym zrobić tak: jeśli klikniemy lewym na objektx to sprint1 playera zamieni się na sprint2 a player zostanie ten sam. Dajmy taki przykąłd player wchdozi do sklepu z góry jego głowa jest czarna jak podchodzi do lady to wyskakuje mu okienko czy chce kupić czerwoną czapke klika ok i już player z góry ma głowe czerwoną i idze sobie dalej. dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Przeciez to jest to samo tyko Akcja -> Reakcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi