Vandarki Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Tytuł: Nic jeszcze nie wymyśliłem. Gatunek: RPG Opis: Ten twór, ciężko to nazwać grą, nawet nie do końca wiedziałem w którym kawałku forum to umiescic. Chciałem zrobić system walki na styl gier via www, wyszło mi coś takiego, i nie do końca wiem co można z tym dalej zrobić. Dlatego pisze na forum, chciał bym poznać Wasze zdanie, czy to ma jakiś sens? da sie z tego zrobić coś fajnego? a może ktoś z Was ma jakieś sugestie jak można usprawnić jego działanie, zainteresowanym mogę wysłać plik .gmk. Download: http://www.sendspace.pl/file/4abd29cfb832a4c213e88e6 Rozmiar pliku: 2,25 MB Autorzy: Programowanie: Vandarki Fabuła: Vandarki? Grafika: Vandarki? Muzyka: Vandarki? Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Weź chociaż daj to wszystko jakoś ładnie. Bo fe P.S. W Mudach nie było buttonów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi