Markos Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Moja postac ma rozdzke :) i z niej ma leciec strzala (ognista kula) i ona ma taki ksztalt jajowaty mozna powiedziec. Celuje sie myszka :) a wiec jezeli strzelam w gore to strzala ciagle jest w takiej pozycji jak ja narysowalem ;/ a daloby sie moze zrobic tak ze wraz tak jak jest ulozona rozdzka tak ma wylatywac strzala? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 rozdzka.direction=point_direction(rozdzka.x, rozdzka.y, mouse_x, mouse_y); rozdzka.image_angle=rozdzka.direction; Oczywiście, musisz mieć wtedy narysowaną różdżkę, która jest skierowana w prawą stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 10 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Ale gdzie ja to mam wpisac? tzn w create w pocisku? czy gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Raczej w stepie jakiegoś obiektu który jest cały czas na planszy. Przecież to prosta logika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 10 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 dzieki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi