BloodDzioch Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Chodzi o tło w grze platformowej które będzie przesuwać się tak jak view tylko trochę wolniej. Szukałem na forum ale znalazłem tylko poruszanie tła tak jak porusza się bohater tylko o mniej pixeli (W sumie to nawet nie wiedziałem do końca co wpisać w wyszukiwarce) Kiedyś bawiąc się przykładem Skalowania i obracania viewa udało mi się coś takiego zrobić (Oczywiście byłem przekonany że będę pamiętał jak to zrobiłem i nie zapisałem tamtego projektu). Pomoże ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Parallax. Tu coś na yt znalazłem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BloodDzioch Opublikowano 6 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Ok. Wygląda tak jak chciałem. Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi