eragon16 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Gdy wysiadam z pojazdu moja postać wraca w miejsce gdzie wsiadła do pojazdu a nie pojawia się obok pojazdu. Co jest nie tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 To ją przenieś żeby była obok pojazdu... Skąd mamy wiedzieć o co Ci chodzi skoro nie podałeś ŻADNYCH informacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amaterasu Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Przy wysiadaniu z pojazdu: bohater.x = pojazd.x+30; bohater.y = pojazd.y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragon16 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Przy wysiadaniu z pojazdu: bohater.x = pojazd.x+30; bohater.y = pojazd.y Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragon16 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Słuchajcie, jeszcze jeden problem mam z pojazdami. A raczej z pojazdami + radarem by Platyna. Wszystko działa, lecz gdy wsiadam do pojazdu ludzik na radarze wraca do pozycji startowej czyli pierwszego spawnowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 To nie jest taki sam problem jak ten pierwszy z tego co czytam wydaje mi się że tak i należy go rozwiązać w ten sam sposób. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi