eragon16 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Skorzystałem z Plecaka/Inwentarza - https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=30192 Wszystko działa lecz gdy chce aby mikstura od życia dodała mi zdrowie to albo się zacina i nie znikają fiolki tylko w nieskończoność mogę dodawać życie lub wyskakuje błąd w grze. Spotkał się ktoś już z tym problemem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Proponuję wkleić treść błędu do tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragon16 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 ___________________________________________ ERROR in action number 1 of Mouse Event for Right Pressed for object Mikstura_: Error in code at line 1: Player.zycie += 50 ^ at position 1: Unknown variable zycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zmienna "zycie" nie istnieje, co do samego przykładu, używanie itemu opiera się na pozycji y obj w eq, więć jak ustawisz panel eq troche za nisko to skrypt się nie wykona bo nie dojdzie do sprawdzenia if y==jakaś liczba { wykonaj akcje } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi