iPablo Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Witam. Mam takie pytanko. Nie ma ktoś z was prostego generatora podziemi lub labiryntu? Fajnie by było gdyby mógł ktoś taki dla mnie napisać. Myślę, że miałbym jak się odwdzięczyć. Z góry dzięki i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ereg Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 tutaj masz gotowe algoritmy v roznych jezykach. znajdz ten ktory nejlepiej odpowiada twej wiedzy a napisz sobie GM kod :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iPablo Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 tutaj masz gotowe algoritmy v roznych jezykach. znajdz ten ktory nejlepiej odpowiada twej wiedzy a napisz sobie GM kod :) Niestety link nie dziala. Albo sie nie ładuje, albo "strona jest wyłączona". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 web.archive.org ma tą stronkę z 22 maja tego roku: http://web.archive.org/web/20130522174212/...Maze_generation Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ereg Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 przepraszam popsul sie link, ale Utermiko dal spravny link. jak dasz szukac "game maker maze generator" to google tez da pare ladnych linkow ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iPablo Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 web.archive.org ma tą stronkę z 22 maja tego roku: http://web.archive.org/web/20130522174212/...Maze_generation Dzięki ziom, ogromnie mi pomogłeś ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi