Sminer Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Mam do zaprezetowania przyklad Inwentarza, z opisem co i jak.. Zawiera stick przedmiotow, i nie jest trudny do ogarniecia. Powiedzcie co bym musial w nim poprawic bo zapewne nie jest idealny i cos idzie zapisac prosciej Nie jest napisany na tablicach ale moze ktos sie z niego czegos nauczy.. http://www.gmclan.org/up7324_4_Plecak.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Zamień monotonne pisanie tego samego kodu na pętle, a zmienne plecaków na tablice +sformatuj kod by był czytelny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragon16 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Użyłem tego i działa lecz jest jeden problem... Gdy wchodzę do gry to zamiast mojego ludzika pokazuje się - Mana: 1 Zycie - 1. No i tym napisem sobie chodzę po mapie :) W czym problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Dopisz tam draw_self(); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaladynXD Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Niezłe ja to tydzień próbowałem zrobić i bez skutku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi