gizmo Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Szukam stażu we Wrocławiu, który mógłbym odbyć w wakacje. Szukałem przez biuro karier na uniwerku czegoś, ale słabo sytuacja wygląda. Ma ktoś informacje gdzie taki staż mógłbym odbyć? Nie musi być płatny, ale jakby był to nie mam nic przeciwko. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowula Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 ale napisz chociaż w jakim zakresie cię ten staż interesuje... jakie studia kończysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmo Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Tak w podpisie tematu - grafika. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowula Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 tylko grafika studia też grafika? to nie wiem w grupie allegro coś się pojawiło ale nie wiem czy grafika czy nie nie wiem ile masz lat więc nie wiem czy łapiesz się w przedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmo Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 No jeszcze coś z javą mogłoby być ewentualnie, ale zdecydowanie lepiej czuje się w grafice. Co to wieku, fakt nie ustawilem. Mam 24 lata. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Poszukaj może na fejsbukowych stronach typu https://www.facebook.com/ofertypracyPWR?fref=ts gdzie są podawane różne oferty staży i pracy. Nie ma co patrzeć, że "PWr", bo to raczej są ogólne oferty z Wrocławia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowula Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 no to popatrz tutaj może coś ci się uda znaleźć 24 lata to jeszcze się w przedziale mieścisz ;) http://kariera.allegro.pl/Strefa-Stazysty staż jest fajny bo płatny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmo Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Dzięki Marmot i kowula. :) Rzeczywiście na tej stronce pwr są różne oferty z wrocławia. Nawet to allegro jest. Chociaż myślałem, że Grupa Allegro to tylko aukcje a tu widze, że też redakcja bankier.pl i jakieś inne rzeczy podczepione pod to też są. No zobaczymy, może coś się uda ugrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowula Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 powiem ci ze ja też długo myślałam że allegro to tylko aukcje więc moje zdziwienie było równie duże jak twoje. a wybrałeś już coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmo Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Dużego wyboru nie było, w zasadzie brak wyboru, bo tylko jeden staż swiązany z grafiką: Staż dla Grafika/Webdevelopera w Zespole Ceneo.pl (Wrocław). A tak to kończe layout, aby wysłać z aplikacją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowula Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 ja nawet za specjalnie nie wiem co to jest layout coś mi się kojarzy np w hipermarketach ułożenie półek ale nie mam pojęcia czy to to samo. mnie natomiast tak się podoba ten że gdyby mnie przyjęli byłabym super wdzięczna Staż w Zespole Współpracy z Klientem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi