karolo320 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Jak włączam grę i mam winampa czy coś odpalone, to mi wywala error, że nie ma karty dźwiękowej (no sound device detected. sound might not play). da się to wywalić, czy coś? nie mam nawet 1 dźwięku w grze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Włóż kartę dźwiękową lub zainstaluj sterowniki jeśli takową posiadasz. (większość płyt głównych ma zintegrowane). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Aaa, zapomniałem jej włożyć! Tak serio, to tylko jak inna apka z niej korzysta, jak muzyka/film/costam leci. jak sama gra, to nie ma bledu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 No właśnie tak nie mogłem konkretnie zrozumieć ocb :D A nie przestawiłeś czasem czegoś w menedżerze audio? Coś tutaj znalazłem i wgl w googlach po wpisaniu "no sound device detected" wyskakuje masa wyników. http://en.kioskea.net/forum/affich-5457-no...troubleshoot-is Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi