ALT Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Więc mam zamiar zainstalować ubutnu. Nagrałem obraz na pendrive'a za pomocą programu Yumi. I możecie mi powiedzieć co muszę jeszcze zrobić by wszystko przebiegło pomyślnie? Czy po prostu mogę go już zbootować i zainstalować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 No chyba już zbootować ale ja to robiłem z płytki. Ogólnie nie polecam tego systemu bo same z nim problemy. Chociaż przez jakiś czas ratował mi kompa i za do mu dziękuje. EDIT: Nie wiem czy już to zrobiłeś ale radzę zrobić nową partycje na system. Chyba ,że chcesz stracić windowsa i inne pliczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Dobra, zainstalował już go. Ale jest problem, tnie nie miłosiernie! Jak to rozwiązać? Jak coś to mam Ati Radeon Hd 7770 Nieważne już, zrestartowałem z innymi sterami i wszystko śmiga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi