Bartek (Kamrat) Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Witam :thumbsup: Szukam darmowego engine'u 3D do Game Maker 5.0. Niewiem skąd ściągnąć a jest mi potrzebny :crying: Pomóżcie :crying: Na www.gamemaker.nl nie ma :( Gdzie mogę ściągnąć jakiś?? Byle Darmowy!! HELP :crying: :crying: :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2004 http://home.tiscalinet.de/xception/dlls.htm Xtreme 3D i GMirrlicht. Osobiście polecam ten drugi choć znacznie trudniejszy w obsłudze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2004 THX Ranma_man :thumbsup: Ale jak to się instaluje?? Gdzie nalezy rozpakować? Do głównego folderu z GM?? Bo niewiem <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Jak to się instaluje? Musisz mieć zarejestrowaną wersję GM'a, bo inaczej nie można obsługiwać dll'i (chyba, że się powróci do wersji 5.0). Normalnie wrzucasz do katalogu z grą lub gdzie chcesz... kłopot w tym czy umiesz pisać skrypty, bo dll'e obsługuje się skryptami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Jak to się instaluje? Musisz mieć zarejestrowaną wersję GM'a, bo inaczej nie można obsługiwać dll'i (chyba, że się powróci do wersji 5.0). Normalnie wrzucasz do katalogu z grą lub gdzie chcesz... kłopot w tym czy umiesz pisać skrypty, bo dll'e obsługuje się skryptami. A jak mam wersje 5.0 to wporzo? Hmm.... Wrzucam do katalogu z grą? Aha... THX :sp_ike: To koniec pytać :bye1: Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zapomniałem coś jeszcze napisać. Mianowicie jeżeli nie będziesz mógł otworzyć gmd pod wersją 5.0, bo będzie się pokazywać, że za stara wersja lub coś w tym stylu, to będziesz musiał wyeksportować skrypty z nowszej wersji i zaimportowac w starzej lub po prostu kopiujac kazdy skrypt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Aaaaaaaaaaha... Własnie mi cosś takiego wywaliło ;) No nic... Spróbuje... THX za info :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi