propaganja Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 No właśnie, Chivalry, wiem że pare osób z was ma bo ktoś wygrał ktoś się chwalił że ma etc. przyznać się kto gra bo rzucam rękawice :D Proponuje sie ustawić w pare osób i ponapieprzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Lutego 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 na arenie, najlepiej jakby ktoś mógł/umiał serwer pod to postawić waxxa namówię jak się zbierze więcej osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 spoko z hasłem ustawić serwer albo się można bawić w duele w tym nowym trybie co wczoraj doszedł, ja grami raczej wieczorami po pracy najczęściej z bratem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 mój nick na steamie: propagangjah, bede grac jakos kolo polnocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 oddałem chivalry koledze, gdyż mój komp nie udźwignie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Nikas bardzo nierozsądnie poczyniłeś. To co Anty i waxx, może 2 vs 2 last team standing, ja z bratem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 mozemy jakos jutro, kiedy wam pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 ja to moge zagrac jutro lub w którykolwiek wieczór po 22 (braciaka też myśle nakręce) a jak coś wcześniej to nie wiem wtorek/czwartek/sobota jeśli żadna dziara nie wpadnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 daj mi swoj steam login na pw to dodam cie do friendow i sie zgadamy dokladniej, mozemy zawsze w nocy bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 mój nick na steamie: propagangjah, bede grac jakos kolo polnocy Tutaj masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 dzisiaj koło, może troche po 23 mój brat może dołączyć. jak nie propagangjah to propaganja ale mysle ze to 1, zerkne pozniej i napisze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi