T-800 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Tytuł: M.A.M.E. Gatunek: Filter Opis: Filtr M.A.M.E. dziala na tyle szybko ze mozna go uzywac w grach. Nadaje niepowtarzalny old schoolowy klimat. Dzisiaj juz nie zdaze ale od jutra bedzie mozna sciagnac z naszej powstajacej strony Something Beautiful gotowy do uzycia zestaw filtrow 800x480, lub jak ktos bedzie chcial to zamienimy wielkosc, lub zamiescimy tutorial, Wydaje sie ze rozymycie RGB mozna latwo zastosowac w tworzeniu gier 3D, niestety nie mamy okularow 3D zeby wyprobowac :) Jesli tak to z tym filtrem mozna kazda gre zmienic na pseudo-3D w godzinke, dwie. Download:M.A.M.E. z szynszylem.. Rozmiar pliku: 3.46MB Autorzy: Team Something Beautiful Programowanie: Team Something Beautiful Fabuła: Team Something Beautiful Grafika: Team Something Beautiful Muzyka: BRAK Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Bardzo Hotline Miami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Jak coś ja mam okulary 3D (takie papierowe), jak znajdę to sprawdzę Jednak wydaje mi się, że to nic nie da, gdyż filtr nie nakłada na siebie dwóch obrazów (czerwonego i zielonego) Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-800 Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Jak coś ja mam okulary 3D (takie papierowe), jak znajdę to sprawdzę Jednak wydaje mi się, że to nic nie da, gdyż filtr nie nakłada na siebie dwóch obrazów (czerwonego i zielonego) Fervi Filtr M.A.M.E. rozszczepia dowolny obraz na trzy podstawowe barwy: RGB. Czyli powinno zadzialac ;) ( Jaki masz kolor szkiel, to przygotuje obrazek do testu) Uploudowalem nowa wersja. Taxi_driver poprawil sposob wyswietlania, w tym momencie na ekranie nie ma zadnego sprite'a. Efekt jest o wiele lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Czerwono-niebieskie Fervi PS. Ja tak chcę zobaczyć czy działa 3D, nie bawię się w MAME :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-800 Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 nie bawię się w MAME :P Do srody dam przyklad 3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi