Moho Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Hi, Mam mały problem, odkąd zainstalowałem Windows 7 mój PC przestał wykrywać tablet przez połączenie USB. W Windows xp takiego problemu nie miałem, od razu został wykryty jako przenośny dysk i z założenia tak ma to działać, nie potrzeba żadnych sterowników do niego. Ktoś wie w czym może leżeć problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 U mnie w telefonie jest tak ,że po podłączeniu w telefonie trzeba włączyć przesyłanie danych usb czy coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 20 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 No właśnie nie mogę tego znaleźć, w Windows xp wyskakiwało od razu na tablecie. Chyba że jest gdzieś w ustawieniach, ale niestety nie mogę znaleźć. Chciałbym zaznaczyć że tablet po podpięciu do PC ładuje baterię, no ale na tym mi nie zależy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi