DEJV Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 KUPIŁEM KOMPA I DOSTAŁEM LINUXA CHCE ZAINSTALOWAĆ XP I NIEMOGE NIEWIDZI TWARDZIELA ,XP PDCZAS INSTALACJI BOTUJE Z PŁYTY ,POMOCY !!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Wywal płytę z Windowsem i naucz się Linuxa. Nie mów głośno, bo usz... oczy mnie bolą. I wyjaśnij wszystko od początku, po kolei. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 podczas instalacji botuje z płyty,a skąd ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 musisz miec plyte z winxp pozniej wejdz do biosu i ustaw aby bootowalo z cd pozniej musisz zainstalowac i koniecznie sformatowac w fat32 albo ntsf bo zostanie partycja linuxa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 omg, ja jak bym dostał kompa z wcześniej zainstalowanym linux to bym się bardzo cieszył, że wreszcie nie dostałem produktu m$hitu :] . a co do problemu: odpal fdisk z płyty win98 ew. z jakiegoś linuksowego livecd i ustaw partycje jak chcesz. możesz też odpalić jakieś linux livecd i np. programem qtparted usunąć wszystkie partycje, włączyć instalkę winxp i już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mortus Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 installka windy wykona wszystko za niego a jeśli installka nie widzi partyci polecam użyć już nie pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 installka windy wykona wszystko za niego a jeśli installka nie widzi partyci polecam użyć już nie pamiętam Super. Przyda sie na pewno. Ale to już stary temat, po co żeś wygrzebywał? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 ganhdi 2 ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 To nie bylo mile :) Zaraz topic sie zaspamuje wiec dobrze by bylo jakby jakis mod go zamknal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi