kasmilus Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Witam niewiem jak zrobić że gdy najade kursorem na objekt to przy kursorze pokaże mi sie obrazek. Oj, warn. Mówiłem, żeby tak nie nazywać tematów ("pomoc", "help" itd.). Patrysław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Z tego co pamiętam, jest event Mouse Over ale mogę się mylić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 No, chyba w HTMLu. :P Odpowiedniki w GMie to "Mouse enter" i "Mouse leave". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 A ty już musisz marudzić :) . Ważne że dobrze myślałem :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi