game_tgf Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Bardzo chciałbym zagrać w tą gre stworzoną przez Buziola na konkurs GMCLAN ale nie chodzi mi link. Czy mógłby ktos wrzucić tą gre na rapidshare albo ultrashare, bardzo prosze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
game_tgf Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 P.S Wogóle żadne linki te z konkursów mi nie chodzą, ale najchętniej zagrałbym w tą giere Buziola. Prosze o wrzucenie tej gry na jakiś dobry serwer, najlepiej te wyzej wymienieone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Linki działają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
game_tgf Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Ranmus z całym szacunkiem mi nie i nie wiem dlaczego dlatego bardzo prosze o wrzucenie na ultrashare czy coś edit: moze wam chodzą a mi akurat teraz nie, spróbował bym później ale juz bym teraz pograł wiec prosze o wrzucenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Ale niby jak nie działają. Klikasz na link i co się dzieje? Jaką masz przeglądarkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
game_tgf Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 No przyrzekam, bład 404, prosze wrzuć to gdzie indziej. Przecież to kilka chwil, bardzo prosze Opere mam p.s. w internet explorer też lipa, no wystarczy tylko wrzucić na ultrashare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Lol, i po co? Jest na serwerze GMC: https://gmclan.org/upload/gm/games/obliterator_prealpha.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 A masz cookies włączone? Nie wiem, może się mylę, ale spróbuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
game_tgf Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Tymon dzięki ściągam. Może to chwilowe ze mi nie chodza, a cookies zawsze usuwam przez ccleaner, usuwa te zbedne bzdety z neta. Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Cookie akurat tu nic do rzeczy nie mają. A co do błędu 404, to podaj może link jaki został wywołany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
game_tgf Opublikowano 2 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Ranmus taki link został wywołany(gra buziola): http://detox.scene.pl/404.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi