Ra3l Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Witam mam na sprzedaż monitor marki samsung syncmaster t220HD z tunerem TV. Stan techniczny oceniam na idealny a wizualny bardzo dobry. 22 cale super jakość obrazu monitor i tv w jednym POLECAM serdecznie. Cena jaka mnie interesuje to 399zł do negocjacji. Możliwy odbiór osobisty lub wysyłka kurierem. Producent Samsung Przekątna (cale) 22" Rozdzielczość 1680 x 1050 px Format 16:10 Matryca TFT/TN Kontrast 10000:1 Jasność 300 cd/m2 Czas reakcji 5 ms Kąt widzenia (w poziomie) 170 Kąt widzenia (w pionie) 160 Złącza VGA (D-Sub), DVI, Audio In, 2x HDMI Tuner TV Tak Głośniki Tak Aukcje allegro: http://allegro.pl/monitor-samsung-t220hd-z...2650299615.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Mam podobny nie dzieki. PS.Napisałem ten post żebyś przeczytał i zrobił sobie nadzieje ,że kogoś to interesuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 22 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Śmieszny jesteś :D Poszedł w pierwszy dzień za tyle ile chciałem. I nie muszę robić sobie żadnych nadziei. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi