Shil Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Nie chciałam otwierać nowego tematu, ale jakoś nie wiedziałam do którego to powrzucać... Będę dodawać później jak co zrobię, leżą jakieś dziwne rzeczy mi na dysku, stare, starsze, niepokończone. Mam nadzieję, że się komuś przyda. Trochę pixeli, trochę podmalowane w PS, poukładane żywiołami, mam te pierwsze w psd, więc jak ktoś sobie życzy to niech pisze. Te co są do platformówki to się zapętlają, choć warstwowo niektóre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Te surowce/żywioły/kolorowe kółka przypominają mi trochę GUI z Magi. :P Tam było ładne GUI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Shil chętnie je wkorzystam, jak dasz troche wiecej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 1 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Shil chętnie je wkorzystam, jak dasz troche wiecej :) ale więcej w sensie inne żywioły (wiatr i na upartego słońce) i surowce (złoto i kryształy), czy chodzi o więcej rodzajów, czy o tilesy platformówkowe? Brakuje mi listy "do zrobienia", więc robię co mi w danej chwili się uwidzi, stąd takie różne różności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 jak masz troche wiecej grafik tego typu, wlasnie wiecej rodzaji to byloby git :) surki tez mile widziane, bo planuje strategię-platformowke E: nie obiecuję że skończę tę grę, więc nic nie rysuj nowego(jeśli miałaś taki zamiar) xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 25 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Dorzucam trochę nadprogramowej grafy, która sobie leży, może się komuś przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Stary styl gry? A raczej niezdecydowany :D (o postacie chodzi) Może komuś się przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Te kolumny z żyrandolem kozackie :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi