PsichiX Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Tytuł: DaftPadGatunek: Gra muzycznaOpis: Jest to symulator konsoli do grania najbardziej znanego utworu Daft Punk - "Harder Better Faster Stronger". W wersji darmowej jest tylko konsola, zas w płatnej znajdzie się gra pokroju guitar hero (wersja ta pojawi się za kilka dni). Jako ciekawostkę dodam, że całość aplikacji napisałem na telefonie (android ma swoje narzędzia do programowania na nim). Proszę o przetestowanie i podzielenie się uwagami oraz czy i jak działa. Aha, jest to moja pierwsza apka androidowa :)Download: https://play.google.com/store/apps/details?...PsichiX.DaftPad Rozmiar pliku: 3 MBAutorzy:Programowanie: Patryk 'PsichiX' Budzyński Fabuła: -Grafika: Luiza 'Szarri' MaciochaMuzyka: forum fanclubu daft punk Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Ściągnąłem, bo sobie chciałem tej muzyczki posłuchać :D tak czy siak, samsung galaxy s plus wszystko działa dobrze, tylko te strzałeczki w dół i w górę chyba nic nie robią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Tablet Goclever a103. Działa! Ale się dziwnie rozciągneło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 a podeslalbys mi screena? na moim samsungu robi sie je klikajac Home + On/Off. na tabletach pewnie podobnie. bylbym ogromnie wdzieczny! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi