ALT Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Tytuł: Nie ma Gatunek: Engine test? Opis: Bawiłem się unity. Tylko chodzisz z latarką. Brak kolizji i można wyjść poza mapę, to nie bugi tylko ficzery :D Nie bedę raczej tego kontynuować Download: adres z plikiem gry Autorzy: Programowanie:Unity i ja Grafika:Unity Muzyka:Unity Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Chyba większy sens byłoby to wrzucić do Nad czym aktualnie pracujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Po kliknięciu na exe wyskakuje error: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 to po co to tu wstawiasz? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 śmierdzi Slenderem na kilometry :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrackGM Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 kusi mnie aby napisać "aha" ups. zrobiłem to. dlaczego w ogóle to wstawiasz? :X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi