KacperCL Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Witam. Mam problem, znalazłem w necie takie GTA zrobione w Game Maker, i dałem tory kolejowe jako podłoże i postawiłem je na mapie. Kiedy podjadę autem do nich wyskakuje taki błąd: ___________________________________________ ERROR in action number 1 of Draw Event for object rroad: Trying to get texture from non-existing background. A kod torów jest taki w evencie draw: GML d3d_draw_floor(x,y,z,x+64,y+64,z,background_get_texture(rroad),1,1); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Trying to get texture from non-existing background. Nie może znaleść takiego background'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KacperCL Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Dziwne jest to chociaż jest taki background. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KacperCL Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Dobra jest, pomógł re-install i zmiana nazwy backgrounda. Topic close. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi