Easeful Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Mój internet w plusie w telefonie k800i NIGDY nie przekracza prędkości 6kb/s (czyli 48kbit/s). Czytałem o nim, i było napisane, że prędkość jest ograniczona do 6kb/s po przekroczeniu transferu. U mnie przed i po przekroczeniu jest taka sama. U kolegów korzystających z tej oferty wszystko normalnie śmiga. Czy to wina telefonu? Czy konfiguracji jakiejś? Czy po zakupie nowego lepszego telefonu będę miał normalną prędkość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 http://en.wikipedia.org/wiki/Sony_Ericsson_K800i The difference between the two phones is that the K790 supports GSM and EDGE, while the K800 supports UMTS and GSM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Czyli to wina telefonu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Generalnie po samym GPRSie wyciągniesz maks 48kbit/s. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Ja coś podobnego mam, tylko z LG GD510 (i chyba powinien więcej wyciągnąć, tzn. i na telefonie i na komórce mam słabe łącze, aczkolwiek mam kartę w Play Fresh [z taryfą na internet]). Osobiście słyszałem, że ludzie wyciągają na modemach w Play Online o wiele większe prędkości, a osobiście myślę, że ci z Play Fresh mają ogarniczone - bo to sieć komórkowa i nie potrzeba szybciej Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi