Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 27 Lipca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Witam! Mój lapek ma zachorował na dziwną przypadłość : po wyszukaniu czegoś w wyszukiwarce następnym razem po wpisaniu czegokolwiek będą wciąż wyświetlać się wyniki wyszukiwania z ów pierwszego wyszukiwania. Można coś wyszukać dopiero po restarcie. HELP! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Przeglądaaaaarka? A może masz jakieś skrypty Javy poblokowane? Aaaamen Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 27 Lipca 2012 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Nein, zapomniałem dodać, chodzi mi o wbudowaną kompjuterową wyszukiwarkę. PS. Mam Vistę (tak wiem, niezły wstyd) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Łinternet Eksploder zaktualizować, ewentualnie wgrać coś lepszego, czyli ok. 100% przeglądarek nie używających silnika Trident Feeeeervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 27 Lipca 2012 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 wciąż mnie nie rozumiesz, wbudowana WYSZUKIWARKA, nie przeglądarka ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 WTF, kto Binga używa?! Aczkolwiek aktualizacja PRZEGLĄDARKI powinna pomóc Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Ja *****, Fervi... Wyszukiwanie plików w katalogach. Upominam, że na tym forum nie je***** - Uzjel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Może eksplorator windows coś nawalił? http://www.vista.pl/porady/310_proste_i_sk...dows_vista.html Najprościej to format i reinstall visty :P PS. Mam Vistę (tak wiem, niezły wstyd) Dlaczego? Sam mam też Vistę. Przerzucam się na 8 jak wyjdzie, bo promocja jest, że dają za 40$, a vistę już przestają wspierać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 bo promocja jest, że dają za 40$ Tylko jak masz nowy komputer chyba Wyszukiwanie plików w katalogach. Dobre wywnioskowanie, szczególnie, że domyślną wyszukiwarką jest też Bing, więc niekoniecznie musiałem wiedzieć (szczególnie, że nie napisał) Fervi PS. Wszystkie aktualizacje masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Tylko jak masz nowy komputer chyba Nie. Dla tych co mają nowy to jest bodajże 20$. Ta jest dla wszystkich posiadaczy XP, Visty i 7, niezależnie od daty kiedy zakupili. Do tego każdy dostaje wersję Professional, nawet jak miał wcześniej Home, więc się opłaca :) Źródło: http://windowsteamblog.com/windows/b/blogg...-for-39-99.aspx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Do tego każdy dostaje wersję Professional, nawet jak miał wcześniej Home, więc się opłaca smile.gif Bo są 2 wersje, wiec albo masz jakiś ograniczony Home, albo professional W każdym razie powodzenia z Metro :P 90% osób tego nie trawi Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Jeden powie, to później reszta papla za nim, a nawet nie próbowali. Na Vistę też krzyczeli, a jednak kupiłem. Nie miałem ŻADNYCH problemów ze zgodnością programów i sterowników. Trzeba iść do przodu. Bo są 2 wersje, wiec albo masz jakiś ograniczony Home, albo professional A jest jakiś ograniczony Home? Chyba, że chodzi ci o Vistę Home Basic a Home Premium. W każdym razie nie wiem jaki ma to związek z tym upgrade. @TOPIC Spróbuj jeszcze ewentualnie narzędzia przywracania systemu windows z płytki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 27 Lipca 2012 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 w sumie przydałoby się wszystko wyczyścić, bo to co tu mam woła o pomstę do nieba :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi