ALT Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Mam taki problem. Otóż używam sobie DLL'a Utermiko, i zrobiłem sobie na własne potrzeby kontroler. Ale zawsze kiedy "wirtualnie klikne" gdzieś za pomocą niego to "kontroler" chowa się i już nie mogę go używać. Jakaś rada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Nie wiem dlaczego tak się dzieje, ale wydaje mi się że coś źle robisz :P Zrobiłem Ci przykład na szybko ;d Download Nie wiem czy o to chodzi ale zobacz ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Nie, nie oto mi chodzi, ale dzięki twoim alarm'om mam już rozwiązanie! Edit: Jak za pomocą GM'a wysunąć okienko na wierzch ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Wysuwanie okna na wierzch miałem zrobić, ale coś mi nie wychodziło :P Popróbuję jeszcze to może da rade :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Yay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udało mi się zrobić to wysuwanie okna na wierzch :) Przy okazji dodałem 2 inne funkcje (myślę, że przydatne :D) Link w temacie MKSim.dll zaktualizowałem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi