Niety Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Czy mógłby mi ktoś zrobić przykład misji takiej: -żeby były przynajmniej 3 misje -żeby trzeba było chodzić po nie do jakiegoś NPC -żeby można było wziąć drugą misje dopiero jak wykona się tę 1 -żeby był dialog z NPC i żeby do 1 misji mówił co innego i do 2 co innego i gdy jeszcze misja nie jest wykonana też żeby coś powiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 ja zrobie, za jakies pol godziny bedzie w edicie e: nigdy nie wiem, jak optymalnie zrobic :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niety Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 thx :))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niety Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 To znaczy że nie będzie? (sry. za double posta) sry za warna - Uzjel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 https://gmclan.org/up7221_12_misje.html brzydki kod, zle wykonanie, mozecie mnie zbic zawsze jak robie przyklad to nie wiem jak zrobic dobrze, a jak sobie do gry to mi nie przeszkadza ze brzydko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Polecam RPG Maker, na GM przesiądź się jak naprawdę będziesz chciał coś napisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi