VenToX Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Mam 5 pytań co do programu Eclipse. 1. Czy korzystanie z jego jest BEZPIECZNE ( np. podawanie swojego IP ) czy nie jestem narażony na atak HAKERA :lol2: ( czy w tym przypadku jest to możliwe ) 2. Jak wygląda tam standardowy system walki ? ( coś jak RPG Maker czy coś w stylu Tibi ? ) 3. Czy mogę dodawać tam niestandardowe grafiki ? 4. Czy mogę tworzyć mapę ( ogólnie grę ) kiedy serwer jest wyłączony ? i czy jak serwer jest wyłączony to czy będę mógł chodzić swoim zawodnikiem ( na swoim kompie , na którym bym tworzył grę ). 5. W RPG MAKER zawodnik/npc itp. mógł mieć tylko określoną wielkość. Czy w eclipse bohater może mieć dowolną wielkość i czy są tam jakieś ograniczenia animacji ( np. w RPG MAKER w animacji ruchu można było zrobić tylko 3 klatki ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Mowa o www.eclipse.org tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VenToX Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 sciagnalem go z : http://www.touchofdeathproductions.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 A co to jest wogóle?bo nie kumam : | Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quetzacotl Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 program do tworzenia mmorpgow w visual basicu - beznadziejny imo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi