Qba GT Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Przygotowałem zestaw grafik do gier. Mogą być one dowolnie przez Was przerabiane i możecie z nich dowolnie korzystać (warunek to umieszczenie w creditsach imion:Rav i Qba GT) :jezor: Wszystkie w moim uploaderze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Nie sprawdze, bo nie mam GM na kompie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Grafiki całkiem fajne, ale czemu w 'gm6' to ja nie wiem. :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Przecie Game Maker to nie TGF, że grafiki muszą być w tym samym formacie co zapis projektu gry :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Te auta mogą być, jeszcze sie zmniejszy i obróci to się by przydało, jak skorzystam to umieszcze w creditsach te imiona B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi