Chudy22 Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Witam!!! Mam problem poniewaz wpisalem skrypt aby ludzik wszedł do pojazdu a mianowicie: (chyba jest dobry) speed=0 if keyboard_check(vk_enter) { instance_destroy() global.incar = true view_object[0] = samochod } tylko jak do niego wejde to nie moge sterowac..... wiem ze jest tak dlatego zenie ustawilem sterowania dla tego wozu, ale mam ochote ustawic ich wiecej na planszy cos jak gta, oczywiscie nigdy mi pewnie taka gra nie wyjdzie ale ok :):) Pomozcie jaki wpisac skrypt :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Ściągnij ten przykład(nie znam autora): GTA-example Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy22 Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 dzieki skrypt dziala :):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi