Matthew Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Wiem że jest przykład, ale potrzebuję czegoś innego. Mam objekty Vine i Vine_end. Oba mają sprite'y o wymiarach 16X16. I chcę zrobić chuśtającą linkę z tych objektów. Zrobiłem że są połączone, ale chuśtania nie mogę zrobić. Help! Z góry THX! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 czy ja juz o to nie pytalem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Ok, chuśtanie już zrobiłem. Puszczanie i łapanie też. Ale chciałbym aby liana zwalniała gdy jej nie trzymam i żebym nie chuśtał się gwałtownie. Mam ktoś jakiś skrypt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 pokaz jak zrobiles to pomoge ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 może jak kolinizuje z obiektem to ma przyspieszac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi