Markuz Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Witam! Ostatnio w sieci znalazłem stronę (JustBeenPaid) na której możemy zarabiać codziennie 2% z zainwestowanych pieniędzy. Czyli przykładowo, jeżeli zainwestujemy 100$, będziemy zarabiać 2$ dziennie. Jak to działa? Za 10$ możemy kupić 1 pozycję, daje nam ona 0.2 $ zysku dziennie i jest aktywna przez 75 dni. Czyli w ciągu 75 dni zarobimy 15$ (Tylko 5$ w 75 dni) - Trochę mało przekonujące co nie? Ale są sposoby na zarobienie większych pinieżków w szybszy sposób, inwestujemy 100$, wykupujemy 10 pozycji które dzadzą nam 2$ dziennie. Po 5 dniach będziemy mieć już 10$ za które możemy kupić następną pozycję, wtedy też dochód dzienny będzie wynosił już 2,2$, za kilka dni znów wykupujemy pozycję i zarabiamy kolejno 2.4 $, 2.6 $, 2.8 $, 3 $, 3.2 $ itd. Jak wypłacamy? Wypłacamy i wpłacamy pieniążki jedynie przez Alert Pay-a. Możemy miminalnie wypłacić 20$. W sieci znajdziemy duża ilość wypłat i co najważniejsze żadnej negatywnej opini! Dlatego też jeżeli chcecie zarobić w szybki sposób, możecie to zrobić właśnie dzięki JustBeenPaid. Rejestracja, co ja z tego mam? Rejestrujemy się za pomocą formularza na stronie justbeenpaid. Ja otrzymuję 10% waszych wpłat oraz 5% wpłat waszych poleconych. Co wy z tego macie? Moją pomoc, w razie wątpliwości piszczie na GG 9342837. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi