Wolfoxer Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Niedawno stworzyłem grę Cosmo, teraz wykonałem demo gry Cosmo Bitwa. Cel: Niszcz klocki by zwiększać życie swojego statku i strzelaj do drugiego gracza by go pokonać! Sterowanie: Player 1: Strzałki Lewo Prawo - Ruch Lewo prawo, Strzałka w dół - zatrzymanie statku, shift - strzał Player 2: D,G - Ruch Lewo Prawo, F - zatrzymanie statku, A - strzał. https://gmclan.org/up1218.html Plik Cosmo Bitwa.zip (Pamiętajcie to demo, jeśli wykonam pełną wersję nazwę archiwum Cosmo Bitwa FULL.zip) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Ogólnie fajna gra, grafika twoja? Player 2 ma troche kiciaste sterowanie. Szkoda że można pograc tylko w dwoch :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 @UP Grafikę miałem z programem, część grafiki jednak edytowałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi