DjMacko Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Witam wszystkich zalożyłem ten temat bo nie wiem jak zrobić gre piłkarską Prosze niech ktoś mi powie jak zrobić gre pilkarską lub da mi przyklad ,ale najlepiej w klockach,ale kodem też nie pogardze tylko nie wiem gdzie wpisywać kody :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zrób ją dobrze :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Radziłbym ci na początek przejrzeć działanie wszystkich klocków (skoro nie wiesz gdzie się kod wpisuje), a potem zabierać się za stworzenie gry piłkarskiej :P . Swoją drogą, jaką chcesz stworzyć? Prostą odbijankę, że piłka się tylko odbija od graczy, czy jakąś super wypasioną z podaniami itd. ? Bo tą pierwszą to możesz nawet teraz zrobić wykorzystując 3 lub 4 klocki tylko, a jak tą drugą, to życzę powodzenia w obecnym stadium twojej nauki :) . Ale ucz się Game Makera, to może kiedyś zrobisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjMacko Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 zwyklą odbijanke Ranmus daj mi jakiś przykład kto mi powie jak zrobić że pilka po jakimś czasie upadnie na ziemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Tu chyba chodzi o grawitację, czyż nie? Jeśli tak to masz klocek taki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Vianom - gra piłkarska nie musi być z widokiem od boku. Może być z widokiem od góry jak np. słynny Kick Off. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjMacko Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 dzięki wszystkim za pomoc gre już zrobiłem jest w uploaderze temat zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi