Varkier Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Ej Jak zrobic grę powiedzcie oki bo prubuje prubuje i nie udaje mi sie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 A przeczytałeś artykuły na stronie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Wyłacz lepiej program. :] A tutków na stronie to nie ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odnetniN Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Cobra lepiej zeby go wlaczyl bo wylaczajac go nic nie osiagnie :P a propo pyytania to nie bylo ono jakies konkretne ,wiec lepiej poszukaj na forum ,albo google ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 No więc aby zrobić grę: 1. Włącz program GameMaker 2. Stwórz sprite'a 3. Stwórz obiekt i przypisz mu sprite'a 4. Kliknij "Add event" 5. Wybierz "Create" 6. Z listy na prawo, wybierz start moving... 7. wybierz strony i wprowadź szybkość 8. Następnie stwórz room 9. wstaw obiekt do roomu 10. kliknij Run 11. I MASZ RPGa 4 razy lepszego od Eldera 12. Po skończeniu tej totalnej massakry wciśnij Esc 13. Wybierz Start->Wyłącz Komputer 14.Wybierz Wyłącz. 15. Odpocznij przed kolejnym dniem totalnego Mayhemu 16. J.N. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 xDDDD Obawiam sie ze ten opis jest dla kolegi zbyt trudny.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Ej Jak zrobic grę powiedzcie oki bo prubuje prubuje i nie udaje mi sie :/Zrób ją dobrze :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 :** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Ja sie nauczyłem tworzyć gre na GM od obrazków klocków i że znam troszeczke (bardzo mało) angielski, i z przykładów zamieszczonych w folderze programu "example". Cieszymy się razem z tobą, ale nie musisz nabijać postów. Patrysław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Varkier: Zależy jaką chcesz zrobić gre ;P Jak Platformową lub zręcznościwą, to ja pomogę bo umiem :) TYlko powiedz jaką, ok?? Patrz na datę ostatniego posta :) Tymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 1. Chlopak juz nie pisze na forum 2. To ponad miesieczny topic 3. Skontatkuj sie z nim przez PW moze odpowie 4. To tyle :P EDIT: Tymon byl szybszy jesli chodzi o date :P Warn za zabawę w moderatora i postowanie w starych tematach. Mówiłem. Tymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi