Gladius Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Otóż mój żołnierz powinien strzelać z karabinu. Jednakże, przy kliknięciu myszką nabój pojawia się nie przy lufie, a tam gdzie głowa. Przy kliknięciu myszką mam instance_create(x,y,naboj) Jak to zrobic by sie pojawial przy lufie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Użyj lengthdirów, poszukaj o nich na forum. Ten topic może Ci pomóc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gladius Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Dzięki ale nadal mam problem :( Teraz naboje się pojawiają daleko obok niego. To dobrze? : instance_create(x+lengthdir_x(40,direction=000001000),y+lengthdir_y(5,direction= 010000000),naboj) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 skad to wytrzasnales? To dobrze? : instance_create(x+lengthdir_x(40,direction=000001000),y+lengthdir_y(5,direction= 010000000),naboj) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gladius Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 OK dzięki, znalazłem sposób. Po prostu gdzieś przesunąłem Origin i musiałem go wyśrodkować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi