Exampler Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zakładamy GMCLANOWĄ drużyne w League? Ja póki co mam 20lvl, można zakładać przy 30, ale póki co można po prostu razem się dobrać i grać 5vs5. Ja wygrywam 90% meczy grając Xin Zhao. Przegrane to z reguły jak jest afk u mnie albo nooby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Whatever, zależy tylko na jakim serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exampler Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 eune Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Eh, tam mam chyba 26-28, lipa z runami. Ale dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 podaj nicka swojego :) 25 lv, twitch, eune, prawie max runów(zostały hylpy a to najsłabsze :)) nick DarkMXQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 LVL 4 :P POSTAĆ Kog'Maw (niedługo Cho'Gath) NICK Altickit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Oh dear god... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi