pablo1517 Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Jak zrobic taka realistyczna line... ktora podczepiona np do sifitu moze sie dyndac sobie i mozna sie za nia zlapdac i biedzie sie na niej ktos dyndal, zeskoczy a ona dalej sie bedzie dyndala i zeby nie byla sztywna... rozumiecie prawda xD??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 osz qrcze! jakie wymagania.hahaha :P trudno coś takiego zrobić. wiem że w downloadzie jest coś takiego ale ona jest sztywna. czyli jak patyk przyklejkony do sufitu na jego końu. jedynie co morze ci pomuc to... Gmphysiks (jakoąś się to tak pisało <_< ) EDIT: no ale oczywiście ranmus by to umiał zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 to niech mi ranmus tu napisze xD chcialem to zrobic bez fizyksow bo nie bardzo umiem je obslugiwac xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 No co ty Cekol: Takich rzeczy to ja nie umiem robić, nie znam się w ogóle na fizyce. Tak samo z samochodzikami, żeby zrobić coś, to trzeba najpierw trochę artykułów fizycznych wygooglowac. Ale co to za problem przeszukać oficjalne forum gm'a. Ostatnim razem taka linke tam widziałem. Gmphysics to nie za duży silnik jak na projekt Pablo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 dlatego mowie ze nie chcielaem uzywac za bardzo silnika fizyki :P Wlasnie skonczylem szukac na forum... nic nie znalazlem jakos... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 ej ranmus! wykombinowałem coś takiego: https://gmclan.org/up808_4_rope.html możesz to trochę doprawić tak fachowo, aby się to qpy trzymało :) (bo to narazie jako lina nie wygląda) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio_trek Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 zgadzam sie niewyglada :} moze Borek cos pomoze ??? tylko jak go zlapac :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Co ty się tego Borka tak uwziąłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio_trek Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 tak jakos xD on wszystko umie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modnar23 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Może zainteresuje cię stary przykład choosen'a? Link do downloadu GMC - szukaj przykładu "lina". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi