Hobik Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 CHyba juz taki temat był ale niestety niemogłem się go doszukać chodzi o coś łatwego mianowicie chdozi o to jak zrobić aby w grze tak aby jak np:L idzie sobie player korytarzem (2d z góry obraz) a za rogiem jest przeciwnik to jak zrobic aby ten przeciwnik strzelał w playera? albo wogule zewrug jak zobaczy playera to starał się go gonić i strzelać w niego i jeszcze aby wrug jak zobaczy player to szedł za nim i starał się go dotknać. Z góry dzieki za odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Na GMCP jest przykład. Autorem jest chyba Moho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobik Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 GMCP co to ??? fajnie ale mugłbyś dac namiary na ten przykłąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Jak sie nie myle to jest to game maker community polska ale może sie myle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobik Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 no lae mimo strań w googlach nieznalazłem owego przykłądu a chicłąbym go znaleść Matthew_Kane podaj linka jak mozęsz :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 w googlach nieznalazłem owego przykłąduA czy szukałeś na tym forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobik Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 jak mam go szukać jak nawet jego nazwy nieznam :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 No na tej stronie przecież masz przykład "Pole widzenia" by Matthew Kane i w tym przykładzie dodaj ruch za graczem gdy przeciwnik go zauważył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobik Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 ale jeszcze zeby strzelali i prubwoali w niego trafić Matthew_Kane gdzieś si.ę zmył i linka do przykłądu niepodał :( no trudno gdyuby ktoś znalazł przykład tego typu to prosze o zmaiesczenie tu jego nazwy albo linka do niego. z góry dizęki Lepiej patrz, jak piszesz, bo jeszcze kilka warnów, a potem ban. Patrysław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi