Ra3l Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Zapraszam na gg: 5170289 Praca polega na wystawianiu przedmiotów chińskich producentów na portalu allegro/świstak/ebay. Wysyłka z chin (darmowa). Ja zajmuję się "dystybucją" A Wy pozyskiwaniem klientów. Zapraszam do współpracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Nie mówi się "co", tylko proszę :D Chyba chodzi o szukanie frajerów, masz konto na allegro i wystawiasz chińskie produkty Ra3l'a. On ci daje prowizję itd. Gorzej, jak sprzęt się zepsuje, a ktoś będzie chciał zwrot / naprawę. Wtedy myślę, że zostaniesz cmoknięty w ****. Ale to moja teoria Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Gwarancja jest producenta. Twoja teoria jest mylna, i jak snujesz teorie to chociaż zorientuj się w sytuacji a nie wysysasz z palca jakieś brednie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Sorry, szklana kula na gwarancji Jeśli dobrze kombinuje, w razie awarii na swój koszt (tzn. na koszt sprzedającego) mamy tobie / Kińczykowi wysłać sprzęt? Przypuszczamy, że sprzęt Made in China jest kiepski czyli będziemy dużo na tym tracić. W każdym razie TY powinieneś napisać konkretnie co robić itd. Mało osób posiada szklaną kulę (moja w naprawie), więc nikt nie wyjdzie w niepewny biznes Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Zapraszam na gg: 5170289 Ogólny zarys podałem, reszta na gg. Nie na swój koszt czyli sprzedającego, tylko kupujący wysyła towar na gwarancje. Z tego co się orientuję zawsze jak kupisz towar na allegro to wysyłasz go na swój koszt. Kupujący jest informowany na aukcji o tym że kupuje towar w chińskiej firmie, a My tylko mu to ułatwiamy. I skoro dostaje gwarancje producenta to chyba logicznie że musi towar przekazać producentowi. A to w jaki sposób to zrobi to jego sprawa, o ile będzie miał taką potrzebę. Widzę że szukasz dziury w całym, i przede wszystkim - źle kombinujesz, więc nie rób tego więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi