kamiatus Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Mam problem/pytanie. Otóż mam zrobić program który najpierw się przywita i nauczyciel odpowie witaj bądź cześć. Następnie program pozwoli zamówić posiłek z MC donalda. Zamawianie będzie działać na zasadzie prostych odpowiedzi.Te odpowiedzi będą np program się spyta czy podać coś do picia a odpowiedź napisana przez nauczyciela to będzie tak/nie. I tu zaczyna się mój problem gdyż nie bardzo wiem jak się do tego zabrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 program mcdonald; uses crt; var frytki,picie: string; begin clrscr; writeln('Czesc'); writeln('Chcialbys zamowic frytki? (Wpisz Tak lub Nie)'); readln(frytki); writeln('Chcialbys zamowic takze picie? (Wpisz Tak lub Nie)'); readln(picie); writeln('Dzieki, narazie :D'); end. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiatus Opublikowano 10 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Dzięki wielkie naprowadziłeś mnie na właściwy tok myślenia xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi