Ra3l Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Witam, zakupiłem tą (http://allegro.pl/adapter-z-pc-laptopa-na-tv-svga-s-video-rca-stereo-i1883587844.html) przejściówkę i podłączyłem za jej pomocą laptopa z TV CRT. Wyjście w laptopie VGA wejście w TV czincz albo euro. I nic na TV nie widać, czarny obraz, zmieniam w laptopie wysyłąnie sygnału, zmieniam na powielaniem ekranu, na dzielenie itd. i NIC. komputer nie wykrywa TV. Z czym to może być problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 ja mam takie samo wejscie do komputerka jak Ty. Laptop 10.1'', tv 40'' i wszystko swietnie współgra. Moim zdaniem niemasz co kombinowac. Sprobuj wlaczyc na kompie zarzadzanie karta graf., jesli w tym momencie telewizor nie przekaze obrazu to albo karta graf jest zepsuta, albo tv jest zbyt stary. Napisz jaki masz telewizor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 5 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Nie działa ani na CRT ani na LCD (nowym), a przez zwykły kabel VGA - VGA na LCD działa... więc nie wiem co jest grane. Mam kartę Mobile Intel? 45 express. Telewizor to 29" Grundig (taki jak mają w rodzinie zastępczej) eheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi